Avoimet työpaikat

Huollon ja ylläpidon ammattilainen

HP Annosjakelutekniikka toimii lääkkeiden annosjakelukoneiden maahantuojana ja ylläpitopalveluiden tarjoajana. HP Annosjakelutekniikka on Suomen markkinajohtaja alallaan. HP Annosjakelutekniikka on vuonna 2008 perustettu perheyritys. Yrityksemme on alusta asti ollut liikevaihdoltaan ja liikevoitoltaan kannattava. Kasvu asiakkaittemme kanssa on ollut tasaista, eikä koronaepidemiakaan ei ole vaikuttanut negatiivisesti liiketoimintaamme. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla ja asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Olemme ylpeitä merkityksellisestä työstämme: saamme olla asiakkaidemme kanssa parantamassa terveydenhoidon laatua ja tehokkuutta.

Annosjakelukoneiden päämiehemme on japanilainen Tosho: https://www.tosho.cc/en/

Haemme nykyiseen kahden hengen joukkueeseemme pitkäaikaista, teknisesti taitavaa ja monitaitoista huoltoteknikkoa ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia, ylläpitämään, korjaamaan, säätämään ja asentamaan asiakkaidemme koneita. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

TEHTÄVIISI KUULUU

Koneiden asennukset, huollot, säädöt ja korjaukset asiakkaiden tiloissa

Osien kokoonpanoa ja laitteiden korjausta toimipisteessämme

Varastonhallinnan tehtävät

Kykyjesi ja mielenkiintosi mukaan muita yrityksen toimintaan liittyviä tehtäviä

MENESTYMINEN TEHTÄVÄSSÄ EDELLYTTÄÄ

Hyviä kädentaitoja

Työkokemusta teknisissä tehtävissä

Hyvää loogista päättely- ja ongelmanratkaisukykyä

Nopeaa oppimiskykyä

Korkeaa motivaatiota ja kykyä työskennellä itsenäisesti

Kykyä joustaa ja tarjota kohteliasta asiakaspalvelua

Suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito

IT perustaitoja

Ajokorttia ja valmiutta matkustaa Suomessa

ARVOSTAMME

Positiivista elämänasennetta

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Taitojesi mukaan 2500-3500€/kk, km-korvaukset ja mahdolliset päivärahat.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja opetamme koneidemme huollon ja ylläpidon. Järjestämme sinulle myös muuta koulutusta tarpeen vaatiessa.  Sinulla on henkilöstöltään pienessä yrityksessämme erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja yrityksen kehitykseen.

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Mahtavaa! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Lähetä vapaamuotoinen, maksimissaan yhden sivun hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja työhön liittyvistä kiinnostuksen kohteistasi CV:n kera sähköpostiin rekry@hpddt.fi.